Reklama
  • Sobota, 9 listopada 2002 (11:36)

    2 kg filetów z karpia, 0,1 l octu winnego lub jabłkowego, 10 ziaren czarnego pieprzu, 500g cebuli, 3 liście bobkowe, sól, olej do smażenia.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Sobota, 9 listopada 2002 (11:35)

    Jeden karp, pół marchewki, pół pietruszki, kawałek selera, jedna cebula, 4 łyżki masła, pół szklanki czerwonego wina,pół szklanki ciemnego piwa, 2 łyżki octu winnego, 3 łyżki starego piernika, 2 łyżki powideł śliwkowych, szczypta tymianku, liść bobkowy, ziele angielskie, garstka rodzynek, kilka migdałów bez skórki, sok z 1 cytryny, sól, pieprz i cukier do smaku.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Sobota, 9 listopada 2002 (11:35)

    Bałkańskie przysmaki.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Sobota, 9 listopada 2002 (11:34)

    Bałkańskie przysmaki.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Sobota, 9 listopada 2002 (11:32)

    Wykwintny smak.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Sobota, 9 listopada 2002 (11:30)

    Z dodatkiem białego wina.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Sobota, 9 listopada 2002 (11:30)

    Mały karp, 2 cebule, 1 płaska łyżka słodkiej papryki w proszku, łyżka oleju, 1 pomidor, 2 zielone papryki, 2 liście bobkowe, szczypta majeranku, szklanka śmietany, 2 łyżeczki mąki, sól, pieprz.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Sobota, 9 listopada 2002 (11:29)

    Z kuchni węgierskiej.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Sobota, 9 listopada 2002 (11:26)

    Jeden karp, jedna cebula, jedna pietruszka, ząbek czosnku, 300 gr prawdziwków (ewentualnie kurek lub boczniaków), pół łyżki masła, szklanka wytrawnego wina, szklanka śmietany, płaska łyżka mąki, sól, pieprz.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 25 września 2002 (22:37)

    Smak egzotyki.

    Czytaj więcej Komentarzy:0