Reklama
  • Sobota, 9 listopada 2002 (11:42)

    1 szczupak, 3 łyżki tartego chrzanu, 4 łyżki masła, łyżeczka mąki, sok z cytryny, 200 ml gęstej śmietany, sól, pieprz, cukier.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Sobota, 9 listopada 2002 (11:37)

    1 kg filetów z karpia, 1,5 kg ziemniaków, 200 g wędzonej szynki z tłuszczykiem, dwie duże cebule, dwa ząbki czosnku, łyżka masła, sól, pieprz.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Sobota, 9 listopada 2002 (11:36)

    2 kg filetów z karpia, 0,1 l octu winnego lub jabłkowego, 10 ziaren czarnego pieprzu, 500g cebuli, 3 liście bobkowe, sól, olej do smażenia.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Sobota, 9 listopada 2002 (11:35)

    Jeden karp, pół marchewki, pół pietruszki, kawałek selera, jedna cebula, 4 łyżki masła, pół szklanki czerwonego wina,pół szklanki ciemnego piwa, 2 łyżki octu winnego, 3 łyżki starego piernika, 2 łyżki powideł śliwkowych, szczypta tymianku, liść bobkowy, ziele angielskie, garstka rodzynek, kilka migdałów bez skórki, sok z 1 cytryny, sól, pieprz i cukier do smaku.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Sobota, 9 listopada 2002 (11:35)

    Bałkańskie przysmaki.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Sobota, 9 listopada 2002 (11:34)

    Bałkańskie przysmaki.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Sobota, 9 listopada 2002 (11:32)

    Wykwintny smak.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Sobota, 9 listopada 2002 (11:30)

    Z dodatkiem białego wina.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Sobota, 9 listopada 2002 (11:30)

    Mały karp, 2 cebule, 1 płaska łyżka słodkiej papryki w proszku, łyżka oleju, 1 pomidor, 2 zielone papryki, 2 liście bobkowe, szczypta majeranku, szklanka śmietany, 2 łyżeczki mąki, sól, pieprz.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Sobota, 9 listopada 2002 (11:29)

    Z kuchni węgierskiej.

    Czytaj więcej Komentarzy:0