Reklama
  • Sobota, 9 listopada 2002 (11:26)

    Jeden karp, jedna cebula, jedna pietruszka, ząbek czosnku, 300 gr prawdziwków (ewentualnie kurek lub boczniaków), pół łyżki masła, szklanka wytrawnego wina, szklanka śmietany, płaska łyżka mąki, sól, pieprz.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 25 września 2002 (22:37)

    Smak egzotyki.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 25 września 2002 (22:30)

    2 puszki tuńczyka w sosie własnym; 40 dag makaronu rurki; 3 średnie marchewki; 2 średnie cebule; 2 szklanki rosołu instant; 3 łyżki masła; 2 łyżki koncentratu pomidorowego; 1 pęczek natki pietruszki; 1 łyżka marynowanych kaparów; 1 łyżka oleju; sól, grubo mielony biały pieprz.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 25 września 2002 (22:27)

    2 karpie po ok.1 kg; 2 cebule; 1/2 selera; 2 marchewki; sól, pieprz; ziele angielskie; 2 czerstwe bułki; 3/4 szklanki mleka; 2 jajka; 3 łyżki posiekanej natki pietruszki; 2 łyżki płatków migdałowych; sok z cytryny; 2 czubate łyżki rodzynek; 4 łyżeczki żelatyny.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 25 września 2002 (21:51)

    4 świeże pstrągi; 8 plasterków boczku; 8 ząbków czosnku; 1 łyżka oliwy; 2 cytryny; 1 pęczek tymianku; 4 gałązki świeżej szałwii; 1 gałązka świeżego rozmarynu; sól, pieprz.

    Czytaj więcej Komentarzy:0