Reklama
  • Środa, 22 lutego (08:05)

    Składniki: 800 g filetu z pstrąga atlantyckiego, 2 łyżki oliwy, 3 czerwone grejpfruty, 2 szklanki świeżych ziół, np.: rukwi wodnej, rzeżuchy, natki pietruszki, fenkuł (bulwa ok. 300 g), pokrojony w piórka, 1/3 szklanki oliwek, kalamata, sól, pieprz.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 22 lutego (08:05)

    Składniki: 800 g filetu z łososia bez skóry • gruboziarnista sól morska • łyżka pieprzu cayenne • 50 g pesto z bazylii • 50 g orzechów • 4 łyżki oliwy • 2 pomarańcze • łyżka miodu • łyżka średnio ostrej musztardy • granat • sałata • 50 g koziego sera • sól, pieprz.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Wtorek, 21 lutego (13:05)

    Składniki dla 8 osób: 8 filetów z łososia • sok z cytryny • majeranek • suszony koperek • suszona pietruszka • suszony tymianek • pół szklanki kukurydzy • owoc granatu • kapusta • pieprz • sól.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 20 lutego (09:05)

    Składniki: 1 kg ziemniaków, 50 dag filetu z łososia lub innej ryby morskiej, 3 ząbki czosnku, olej, 2 cebule, po 1 zielonej i czerwonej papryczce, 2 liście laurowe, ziele angielskie, 3-4 łyżki koncentratu pomidorowego, sól, pieprz, mielona papryka, curry , gałązki natki i koperku

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Czwartek, 16 lutego (10:00)

    Składniki: 4 średnie filety z pstrąga, 3/4 szklanki maku, sól , olej rzepakowy do smażenia

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Czwartek, 16 lutego (08:00)

    Składniki: na 4 porcje: 2 cebule, ząbek czosnku, 20 dag kopru włoskiego, olej, 2 łyżki papryki mielonej, łyżka przecieru pomidorowego, 50 dag ryb (łosoś, dorsz itp.), 2 szklanki białego wina, sól, pieprz, 20 dag pomidorów, gałązka tymianku, natka pietruszki, cytryna

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 15 lutego (08:00)

    Składniki: 2 filety z łososia , cebula, pieprz, cytryna, oliwa, sól, 2 łyżki miodu, tymianek, 2 łyżki sosu sojowego.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Piątek, 3 lutego (13:05)

    Składniki na 4 porcje: • 75 dag filetów z mintaja • 80 dag marchewki • 2 łyżki masła • łyżka mąki • sok z połowy cytryny • sól • pieprz

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Czwartek, 2 lutego (08:00)

    Składniki na 8 porcji: ● kilogram filetów z dorsza ● 4 cebule ● 60 dag marchwi ● po 30 dag pietruszki i selera ● 20 cm pora ● 250 ml wody ● 20 dag koncentratu pomidorowego ● 2 liście laurowe ● 2 ziarenek ziela angielskiego ● sok z cytryny ● sól ● pieprz ● cukier ● łyżeczka słodkiej papryki ● mąka ● olej.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 1 lutego (13:05)

    Składniki na 4 porcje: 4 filety z ­dorsza (ok. 60-80 dag), po 1 ­dużej papryce ­zielonej, żółtej i czerwonej, 2 duże ziemniaki, 100 ml białego wytrawnego wina, 1 duża cebula, świeżo wyciśnięty sok z 1 cytryny, sól, pieprz, chili w płatkach, 1/4 pęczka natki pietruszki, gałązki tymianku, oliwa.

    Czytaj więcej Komentarzy:0