Reklama
  • Środa, 15 grudnia 2010 (13:51)

    Ryba z patelni

Z ryżem i warzywami.

Zdjęcie

Ryba z patelni /Smacznego
Ryba z patelni
/Smacznego
Składniki na 4 porcje:

- 3/4 szklanki ryżu,
- 1/2 kg pomidorów,
- 2 cebule, pieprz,
- czerwona i zielona papryka,
- 2 ząbki czosnku,
- 6 łyżek oleju,
- 40 dag filetów rybnych,
- sok z cytryny, mąka, sól.

Reklama

Przygotowanie:

Ryż ugotować. Pomidory (bez skórki), cebulę, czosnek oraz papryki umyć i posiekać. Na oleju usmażyć cebulę, dodać czosnek, paprykę, pomidory, sól oraz pieprz. Udusić. Filety usmażyć na reszcie oleju. Wymieszać z ryżem i warzywami.
Porcja - 340 kcal
Czas przygotowania: 55 minut

Smacznego

Zobacz również

  • Składniki: 3 dag parmezanu, po 1 pęczku bazylii, natki pietruszki, koperku i trybuli, 15 dag gęstej kwaśnej śmietany, sól, 70 dag filetu z łososia bez skóry, 2 łyżki bułki tartej, 20 dag... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.