Reklama
  • Środa, 15 grudnia 2010 (13:51)

    Ryba z patelni

Z ryżem i warzywami.

Zdjęcie

Ryba z patelni /Smacznego
Ryba z patelni
/Smacznego
Składniki na 4 porcje:

- 3/4 szklanki ryżu,
- 1/2 kg pomidorów,
- 2 cebule, pieprz,
- czerwona i zielona papryka,
- 2 ząbki czosnku,
- 6 łyżek oleju,
- 40 dag filetów rybnych,
- sok z cytryny, mąka, sól.

Reklama

Przygotowanie:

Ryż ugotować. Pomidory (bez skórki), cebulę, czosnek oraz papryki umyć i posiekać. Na oleju usmażyć cebulę, dodać czosnek, paprykę, pomidory, sól oraz pieprz. Udusić. Filety usmażyć na reszcie oleju. Wymieszać z ryżem i warzywami.
Porcja - 340 kcal
Czas przygotowania: 55 minut

Smacznego

Zobacz również

  • Składniki na 8 porcji: • pół kg filetów z pstrąga • 1/4 kg filetów z łososia • sól, pieprz • 15 dag zielonej fasolki szparagowej • pół l śmietany • skórka i sok z cytryny • 4 łyżki wytrawnego... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.