Reklama
  • Środa, 15 grudnia 2010 (13:51)

    Ryba z patelni

Z ryżem i warzywami.

Zdjęcie

Ryba z patelni /Smacznego
Ryba z patelni
/Smacznego
Składniki na 4 porcje:

- 3/4 szklanki ryżu,
- 1/2 kg pomidorów,
- 2 cebule, pieprz,
- czerwona i zielona papryka,
- 2 ząbki czosnku,
- 6 łyżek oleju,
- 40 dag filetów rybnych,
- sok z cytryny, mąka, sól.

Reklama

Przygotowanie:

Ryż ugotować. Pomidory (bez skórki), cebulę, czosnek oraz papryki umyć i posiekać. Na oleju usmażyć cebulę, dodać czosnek, paprykę, pomidory, sól oraz pieprz. Udusić. Filety usmażyć na reszcie oleju. Wymieszać z ryżem i warzywami.
Porcja - 340 kcal
Czas przygotowania: 55 minut

Smacznego

Zobacz również

  • Składniki: 60 dag filetu z łososia ze skórą, 1 łyżka miodu, 2 łyżki ostrej musztardy, sól, 1 łyżka musztardy z ziarnami gorczycy, pieprz, 2-3 łyżki oliwy, szczypta płatków chili, 2-3 łyżki sosu... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.