Reklama
  • Środa, 1 marca (09:05)

    Rybne roladki

Składniki: 20 dag chleba tostowego, ogórek kiszony, 2 ziemniaki, 10 dag groszku, marchewka, pół szklanki majonezu, 3/4 szklanki śmietany, 20 dag wędzonego łososia , posiekany szczypiorek

Ziemniaki, marchewkę i groszek ugotuj. Dwa pierwsze składniki i ogórek pokrój w kosteczkę. Na folii aluminiowej ułóż prostokąt z tostów i polej go śmietaną. Przykryj folią i lekko rozwałkuj, folię zdejmij. Na tostach ułóż łososia, warzywa i posmaruj majonezem. Zroluj, owiń folią i włóż na 2 godziny do lodówki. Posyp szczypiorkiem.

Reklama

Na żywo

Zobacz również

  • Składniki: 310 dag ryżu 50 dag filetu z łososia (bez skóry), pół cytryny, 1 opakowanie mrożonych różyczek brokułów, 300 ml śmietany 22 proc., 1-2 łyżki musztardy, 1-2 ząbki czosnku, masło, sól,... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.