Reklama
  • Środa, 1 marca (09:05)

    Śledziowe koreczki

Składniki: 2 kromki chleba tostowego, płat śledzia marynowanego, garść suszonych śliwek, zielony ogórek, natka pietruszki do dekoracji

Z chleba tostowego zdejmij skórkę i ze środków wykrój gwiazdki. Z grilluj. Śledzia pokrój na kawałki, a śliwki mocz w letniej wodzie, przez kilka minut. Następnie wyjmij je i osusz. Na patyczki do szaszłyków nadziewaj kolejno kawałek pieczywa, ogórka zielonego, śledzia i śliwkę. Zakończ gwiazdką zrobioną z chleba i śliwką. Udekoruj natką.

Reklama

Na żywo

Zobacz również

  • 1 opakowanie makaronu świderki, 1 opakowanie mrożonych brokułów, 50 dag filetu z łososia, 1 por, cytryna, 5 dag masła, 200 ml słodkiej śmietany, sól, pieprz, parmezan więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.